Lorazepam (Ativan)

Lorazepam (Ativan) este un tranchilizant, care sunt folosite în tratamentul anxietăţii, precum şi mentale tensiune şi insomnie. Denumirea comercială a Lorazepam este Ativan. In principal, acest medicament este utilizat în tratamentul de depresie şi anxietate. Lorazepam (Ativan) este un tip special de benzodiazepine droguri. După cum ştim cu toţii că, excesiv de stres mental si utilizarea de creier pot provoca mai multe anxietate şi tulburări mintale. Lorazepam de droguri este una dintre cele mai bune medicamente care pot vindeca toate tulburări mintale şi simptomele de anxietate. Acest tip de tranchilizant reacţionează în creierul uman şi este de asemenea intensifica efectele GABA în creier. GABA este un neurotransmitter ce este, de asemenea, cunoscut ca-Gamma aminobutyric acid.

Deşi Lorazepam (Ativan) face parte din categoria de benzodiazepine însă aceasta are de asemenea unele interacţiuni cu alte medicamente. Ca un important benzodiazepine droguri, a Lorazepam (Ativan) e foarte eficiente pentru bolile ca atacurile de panica, insomnii, depresie şi. Pentru a preveni greaţă şi vomă, acest medicament este prescris de către medic. Lorazepam este dat înainte de anestezie si este utilizat pentru prevenirea şi tratamentul de retragere bruscă alcool.

Lorazepam (Ativan) este prescris de către pacienţii care suferă sunt severe de la starea de anxietate şi de depresie. Doza de acest medicament este de 2.3 mg pe zi. Dacă un pacient a insomnia atunci persoana care trebuie sa iau 2-4 mg Lorazepam medicament la ora de culcare. Acest droguri de asemenea, reacţionează cu alte medicamente care creierul proces lent jos.

Există unele condiţii specifice, când nu prescrie medicul Lorazepam (Ativan) medicamente. Lorazepam medicament este foarte periculoase droguri pentru copil nenăscut deci, însărcinată o femeie nu trebuie sa ia acest medicament. E mai bine pentru a evita acest tip de medicamente a lungul perioadei de sarcina. Lorazepam este disponibil în piaţă ca un comprimat şi forma acestor comprimate, trebuie să fie ţinute în temperatură de 15?30?C. Acest tip de medicina este de asemenea, disponibile într-o formă lichidă si forma soluţie injectabilă.

Există unele majore notabile reacţii adverse la Lorazepam (Ativan) medicament. Aceste reacţii adverse includ foarte slabe, ameţeli, sedare variabilitate şi alături de sentimentul de depresia, durere de cap, de orientare şi pierderea tulburări de somn. Înainte de a lua o cursul Lorazepam, trebuie să consultaţi un medic experienta. El va fi, cel mai bun mod să scăpăm de la stres sau de tulburări psihice.

Anxietate Medicina
Existenţiale Anxietate
Durere toracică Datorită Anxietate
Alprazolam (Xanax)
Trăsătură Anxietate
Anxietate psiholog
Citalopram (Celexa)
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Separarea Anxietate la câini
Tranchilizante
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile