Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare

Atunci când vă simţiţi deprimat obosit şi de modul de viata agitat, anxietatea pare că a devenit unicul dvs. de companie. Extremităţile în fiecare domeniu al vietii au facut-o de dificil pentru noi să menţină tacticos stare de spirit. Aceasta duce la anxietate severă. Modern medical lume a dezvoltat numeroase medicamente folosite pentru tratamentul tulburări de anxietate. Lista de medicamente, este fără sfârşit şi că caters la necesitatea de oameni de orice vârstă.

Deşi medicaţia nu vindecă anxietate tulburări complet, aceasta poate ţine sub controlul anxietate severă. De la medicaţie este prescris de medic, ea este mai bine să plec de la medici? sfat. Unele din principalele medicamente folosite pentru tratamentul antidepresive includ tulburări de anxietate, anti-anxietate droguri, precum şi beta-blocante. Aceste medicamente sunt destul de util pentru controlul unele din fizice simptomelor. Sunt unele de tranchilizante de medicamente importante, care sunt oferite de oameni sufera de anxietate.

Antidepresive sunt considerate a fi cele mai importante medicamente folosite pentru tratamentul tulburări de anxietate.

Aceste medicamente fost create pentru a trata depresia si poate face minuni pentru cei suferind de tulburări de anxietate. Anti-depressants avea un efect foarte lente şi ei de obicei, ia circa 4 la 6 săptămâni la vindecare avea un efect pe tine. Unele din nou dezvoltate antidepresive sunt denumite selectiv serotoninei reuptake inhibitori sau SSRIs. Prozac, Zoloft, Lexapro şi se numără printre Celexa frecvent medicamente prescrise.

De SSRIs sunt, de asemenea, utilizat pentru tratamentul tulburare panică si depresia. În scopul de a creşte eficienţa lor, aceasta este întotdeauna sfătuiţi să le începe la dozele mici şi să le sporească dozei cu cauza-a lungul timpului. Triciclice medicamente ca Tofranil, Anafranil şi altele asemenea, sunt eficiente a reduce nivelul de anxietate şi tulburări au un efect calm asupra oamenilor care suferă de severă, anxietate. De medicamente utilizate pentru tratamentul anxietate tulburări include, de asemenea, MAOIs (Monoamine oxidazei inhibitori) care sunt cele mai vechi categorii de medicamente antidepresiv.

De MAOIs ca Nardil, Parnate, sunt destul de Marplan fezabil. Doctorii de asemenea, unele populare anti-anxietate Drogurile vrea benzodiazepine. De populare ca Klonopin medicamente, Ativan si sunt larg Xanax menţionate pentru tratamentul tulburări de anxietate. Buspirone este una dintre cele nouă incluziuni în lista de medicamente folosite pentru tratamentul tulburări de anxietate. Acest medicament este utilizat pentru a trata anxietatea general tulburare. Comune reacţii adverse de toate aceste mai sus-menţionată medicamente sunt ameţeală şi de depresie

Faceţi clic pe link-urile de mai jos pentru mai multe informaţii pe;

Duloxetine, Cymbalta
Bromazepam-orală Tablet
Triazolam, Halcion
Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab
Amitriptyline W / Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine

Naturali de cura pentru Anxietate
Anxietate pastile
Greaţă Datorită Anxietate
Clonazepam (Klonopin)
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Anxietate Atacurile
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile
Existenţiale Anxietate
Anxietate şi depresie
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Alprazolam (Xanax)