Paroxetine (Paxil)

Paroxetine (Paxil) este un medicament anti-sedativ prescris în caz de depresie sau de anxietate general. Paroxetine (Paxil) de substanţe chimice care afectează în mod nervi în creier utilizare a comunica unele cu altele. În cazul în care există un dezechilibru a sumelor de la diferite neurotransmitters care sunt eliberate, depresia poate fi cauzată. Paroxetine (Paxil) acţionează prin inhibarea serotoninei reuptake de care permit mai multe serotoninei de nervi care urmează să fie luate în sus. Acest medicament face parte din categoria a serotoninei reuptake inhibitori selectivi (SSRIs). Unele alte droguri din aceeaşi categorie fluoxetină (Prozac) iar sertraline (Zoloft).

Paroxetine (Paxil) este prescris de oameni care sufera de obsesiv compulsiv-Tulburări, tulburări de panica, depresie sau tulburare premenstrual dysphoric. Paroxetine este dat ca o singura doza zilnică este administrată la pacienţii de dimineata. Este nevoie de câteva săptămâni la notă efectul drogurilor. În caz de obsesiv compulsiv-tulburare de panică şi tulburare, dozajul poate fi mult mai mari pentru ca depresia. Dozele pot fi ajustate în funcţie de vârstă a pacientului precum şi său istoric medical.

Paroxetine (Paxil) se aprobă continuu, precum şi pentru tratamentul intermitent premenstrual dysphoric tulburare. Femeile în general, Pacil CR pentru o data pe zi, de două săptămâni înainte de perioada de debut a lor ciclu menstrual.

Gravide şi mamele care alăptează trebuie să evita acest medicament ca cea mai de antidepresive au efecte secundare, deşi nici s-au efectuat studii pe aceasta. Unele dintre aceste reacţii adverse frecvente ale Paroxetine (Paxil) sunt anxietate, Transpiri, greaţă, apetit scăzut, somnolenţă, ameţeli, insomnie şi tulburări sexuale masculine. O gură uscată pot fi provocate, în anumite cazuri.

Brusc tratamentul cu retragerea Paroxetine (Paxil) sa asociat cu simptome jenant. Unii oameni experienţă simptome precum ameţeli, oboseală, furnicătură de la extremităţi, greaţă, vise vie, iritabilitatea, sărace şi un chef. In afara de aceasta, tulburări vizuale şi de cap poate, de asemenea, să fie observat.

Au fost cazuri unde s-a observat că Paroxetine (Paxil) au crescut, depresie şi a înrăutăţit situaţia. Acest medicament poate creşte gândurile sinucigaşe. De asemenea, poate rezulta in diverse alte complicaţii. În consecinţă, pacienţilor care sunt prescrise acest medicament ar fi in permanenta monitorizat. Doctorii trebuie să fie imediat informate în legătură cu schimbările de comportament şi de sinucidere tendinte.

Terapia cognitiv-Behavioral
Clomipramine (Anafranil)
Atac de panică Simptome
Se ocupă cu Anxietate
Factori de mediu
Buspirone (Buspar)
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Plante medicinale pentru Anxietate
Anxietate atac de panică
Durere toracică Datorită Anxietate
Lorazepam (Ativan)