Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)

Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) este un nou dezvoltate antidepresiv care sunt folosite în tratamentul de simptome ale depresiei. Aceste simptome include tristeţe şi iritabilitate. Primul droguri in clasa de selective serotoninei reuptake inhibitori (SSRIs) sa fluoxetină (Prozac) lovi care piaţa americană în 1987.

Medicii cercetători sau nu sunt sigur cum selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) afecta depresia. Anumite celule numite creier sunt neurotransmitters asociat cu depresia. SSRIs sunt folosite pentru a diminua simptomele de depresie prin blocarea de reabsorbţie (reuptake) a serotoninei în creier. Acest lucru îmbunătăţeşte neurotransmisia, ceea ce este trimiterea de nervului impulsuri şi îmbunătăţeşte starea de spirit. SSRIs sunt numite selectiv, pentru că ele afectează numai în serotonină şi nu neurotransmitters.

Unele selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) s-au aprobat de alimentaţie şi de Drug Administration pentru tratamentul specific depresie. Unele dintre disponibile nume de marcă se Citalopram (Celexa); Escitalopram (Lexapro), fluoxetină (Prozac, Săptămânal Prozac), Paroxetine (Paxil, Paxil CR) şi Sertraline (Zoloft).

Există anumite efecte secundare selective a serotoninei Reuptake inhibitorilor (SSRIs). Acestea includ greaţă, disfuncţie sexuală, reduse inclusiv dorinţă sau orgasm dificultăţi. De asemenea, cauzele dureri de cap, diaree, agitaţie, erupţii cutanate, agitaţie, nelinişte, transpiraţie crescută, creşterea în greutate, somnolenţă si Insomnie. O persoană poate, de asemenea, experienţa greaţă cu controlată eliberare forme de SSRIs.

Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) nu sunt considerate a fi dependenta. Cu toate acestea, în cazul în care o persoană se opreste brusc la medicina, el se va confrunta cu simptome ca greaţă, durere de cap, ameţeli, letargie sau asemănătoare simptomelor de gripă. Acestea sunt cunoscute sub numele de întreruperea sindroame.

Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) sunt considerat mai sigur decât alte antidepresive. O supradoză de unul dintre aceste medicamente se pot mai puţin nocive. Cu toate acestea, ar trebui să fie ţinute în minte că au SSRIs farmacologic diferite caracteristici. Astfel, o persoană poate să răspundă la anumite diferit SSRIs experienţă sau diferite reacţii adverse, cu diverse SSRIs.

Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) este dăunătoare femeile gravide sau pentru mamele care alăptează. Acest medicament poate creşte riscul de hipertensiune arterială pulmonară persistente. Riscul este mai mare în caz de femei care au SSRIs de la 20 de săptămâni sau ulterior, în timpul sarcinii. Acest medicament poate determina o pulmonare, rare dar serioase probleme la nou-născutului copil al sistemului circulator. În astfel de cazuri copilul poate să nu se adapteze în afara respiraţie măruntaiele.

Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) este o antidepresive ce se asociază cu gândurile de sinucidere sau comportament. Acest simptom poate să apară oricând în timpul tratamentului. În cazul în care un pacient experienţe orice astfel de simptome pe când administrarea medicamentului, un medic trebuie să fie consultat imediat. Monitorizarea atentă este necesară pentru a face faţă până în acest simptom.

Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Triazolam, Halcion
Anxietate psiholog
Bromazepam-orală Tablet
Trauma
Duloxetine, Cymbalta
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Performanţă Anxietate
Fobie
Atacuri de panică
Anxietate Medicina