Sertraline (Zoloft)

Sertraline (Zoloft) este un medicament care aparţin clasei a serotoninei reuptake inhibitori selectivi (SSRIs). Unele din alte droguri în această categorie Prozac (fluoxetină), Paxil (paroxetine) Celexa (citalopram) şi Luvox (fluvoxamine). Serotoninei este o neurotransmitter produs de celule nervoase în creier. Acesta este utilizat de nervi a comunica cu o alta. Depresiunea este cauzată, datorită unei tulburări de echilibru între serotonină şi alte neurotransmitters. Sertraline (Zoloft) blocuri de reuptake serotoninei de modificări şi de aceea nivelul serotoninei în creier.

Sertraline (Zoloft) este utilizat pentru conservare depresie, obsesive?compulsiv tulburări (OCD), tulburări de panica, si posta?traumatic tulburare de stres (PTSD). Aceasta este, de asemenea, un excelent pentru tratamentul medicament sociale anxietate şi tulburări de postmenstrual dysphoric tulburare (PMDD).

Doza recomandată de Sertraline (Zoloft) sunt de 25?200 mg, luate o singură dată pe zi. Este iniţiat de droguri la 25 de?De 50 mg o dată pe zi pentru tratamentul depresie, OCD, tulburări de panica, PTSD şi sociale tulburări de anxietate.

Doza de medicament ar trebui să fie majorat la intervale săptămânale. Doza recomandată pentru PMDD este de aproximativ 50?150 mg, în fiecare zi de ciclu menstrual sau pentru 14 de zile înainte de menstruaţie. Acest medicament se poate lua cu sau fără alimente.

Sertraline (Zoloft) creşte nivelul de pimozide, în sânge de 40%,. Niveluri mai înalte de pimozide pot afecta electrică conducere în inimă, care pot duce la deces brusc. Astfel, pacienţii nu trebuie să primească tratament cu pimozide ambele şi sertraline. Datorită necunoscute motivele, acest medicament ar putea creşte în sânge de rărit de acţiune warfarin. Astfel, efectul de a warfarin ar trebui să fie monitorizat sertraline când este pornita sau, când acesta este oprit.

Ca orice alt antidepresiv, Sertraline (Zoloft) sa diferite reacţii adverse. Unele dintre aceste reacţii adverse frecvente de acest medicament este somnolenţă, agitaţie, insomnii, ameţeli, greaţă, tremurături, pielea erupţii cutanate, deranjament stomacal şi pierderea apetitului. Pacienţii pot, de asemenea, experienţă de cap, diaree, ejaculare anormală, uscat gura şi pierderea în greutate. În afară de asta, unele din cele mai importante, reacţiile adverse sunt batai de inima neregulate, reacţiile alergice şi activarea mania la pacienţi cu tulburare bipolară.

Daca Sertraline (Zoloft) se brusc întrerupt, un pacient poate apărea crampe abdominale, precum simptomele de gripă, oboseală şi a memoriei. Este întotdeauna sfătuiţi să treptat reduce doza de sertraline când este întrerupt terapia.

Sertraline (Zoloft) creşte, de asemenea, riscul de sinucidere gândire şi comportament, în special copiilor şi adolescenţilor. Un medic trebuie să fie informată imediat, în cazul agravării clinice, gândurile de sinucidere şi neobişnuit modificări în comportamentul de pacient. Sertraline (Zoloft) are un efect advers asupra mamele care alăptează şi femei gravide. Acest medicament poate dăuna fătului. Femeile supuşi tratamentului cu acestui drog trebuie să informeze doctor în caz de sarcina.

Bromazepam-orală Tablet
Mood leagăne
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Cure Anxietate Atacurile
Trăsătură Anxietate
Depăşirea Anxietate
Cauzele Anxietate
Separarea Anxietate la câini
Greaţă Datorită Anxietate
Anxietate tulburare Simptomele
Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab