Social Anxietate Suport

Social anxietate tulburări severe înseamnă frică de diverse situatii sociale. Este, de asemenea, cunoscute sub numele de fobie socială. Este un foarte frecvente tulburări de psihiatru. Acesta previne oameni din întâmplă şi cu faţa societăţii. Unul de la cel mai bun mod de a depăşi această tulburare este de ajutor de anxietate de sprijin social. De asemenea, poate fi tratat de diverse alte metode, precum relaxare, exercitarea, de vindecare fizice, modificări în dietă, medicamente şi terapia cognitiv comportamentale. Exista nenumarati cauzele sociale anxietate. O persoană care suferă de această tulburare au sentimente de rusine, teama şi ruşinea.

Nu numai adulţilor, de asemenea, copiii sufera de acest tip de afecţiuni. Ei au tendinţa de a deveni timid şi timid. Ele nu pot deschide cu alte persoane din cauza fricii de belea. Copiii care sunt suferind de fobie sociale de multe ori pe zi, evita ca astfel de activităţi de la alte persoane vorbind, jucându-se cu alţi copii citit într-o sală de clasă sau comandarea produselor alimentare intr-un restaurant.

Pentru a depăşi sociale anxietate, pacientul are de asemenea nevoie de sprijinul lor membri de familie.

Asigurarea de la familie ofera pacienţii imens sprijin a obţine peste acest tip de tulburare. Social anxietate tulburare se dezvoltă în primul rând, de la stimă scăzută auto sau a unor traume psihologice. Cea mai bună cale pentru a rezolva problema este să încredere inculca pentru pacient. Copiii care suferă de această tulburare nevoie de sprijin imens de la părinţi.

Social anxietate suport este, de asemenea, furnizate de diferite forumuri. Aceasta vă permite să vă împărtăşesc probleme cu ceilalţi. Mai mult decât atât, veţi putea să vă împărtăşesc experienţă şi cunoştinţe cu altele care sunt şi sociale sufera de anxietate. Este o modalitate foarte bună de a îndeplini oameni şi pune întrebări fără niciun fel de frica sau jenă. Unele de bine cunoscut de anxietate sociale de sprijin forum disponibil în Internet socialanxietyforums.com includ, socialanxietysupport.com / forum / index.php, shypassions.com, socialphobiaworld.com şi mulţi alţii. Toate aceste forumuri să vă permită să discute şi să vă împărtăşesc probleme, a lua sfatul etc Veţi obţine de asemenea, să ştii despre diferite medicamente şi tratamente că vă poate afecta într-un mod pozitiv sau negativ.

Cum să facă faţă cu anxietate socială:
Pentru a face faţă cu anxietate socială a putea dezvolta încet şi de nisip la respirat. Aceasta vă va ajuta să-ţi uşura tensiune. Declaraţiile de susţinere şi vorbeşte de asemenea, pozitiv sociale anxietate oferi suport pentru pacienţi. De asemenea, pentru deplasare puteţi utiliza şi tastatura:tensiuni de pauză vă vorbesc într-un mod umoristic.

Heart Palpitations Datorită Anxietate
Paroxetine (Paxil)
Bromazepam-orală Tablet
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Tricyclics
Test Anxietate
Stres Evenimente
Factori de mediu
Cum să Cure Anxietate
Stress Relief
Lista fobie