Terapia cognitiv-Behavioral

Terapia cognitiv-comportamentală este psihoterapie, bazată pe modificarea cognitions alături de asumarea de convingeri şi comportamente. În terapia cognitiv comportamentale generale de abordare este de locuri din cele modificare de comportament, Terapia si cognitive rationale emotiv Comportamentul tratament. Acest tratament este de asemenea folosite în tratamentul tipuri diferite de nevroze şi psihopatologie. Este, de asemenea, un mediu în tratamentul tulburărilor chef şi tulburări de anxietate.

Terapeutice metode cognitive comportament diferă în funcţie pe un anumit aspect sau un client. Aceasta include, de asemenea, unele importante evenimente şi legat sentimente, ganduri si de comportament procesului de o persoană, de testare a cognitions lungul timpul interogatoriu. , Altele decât aceste tehnici de relaxări şi distracţie sunt, în mod normal incluse. De terapie cognitiv este uneori utilizat cu grupuri de oameni şi persoane. Tehnicile de terapie, sunt de asemenea modificate pentru manuale de auto-ajutor şi, de asemenea, furnizarea de ajutor auto pachete.

Obiectivul terapia cognitiv-comportamentală este identificarea iraţional sau necorespunzătoare a declaraţiilor de adaptare şi de convingeri ipoteze care sunt legate de reducerea de emotii negative.

Este, de asemenea, utilizat să identifice dacă gândurile cognitive sunt improprii, inexacte sau complet dysfunctional. De terapie cognitiv este furnizat într-un încerca să elimine imprecis cognitions. Este, de asemenea, cu condiţia să înlocuiţi denaturată cognitions cu unele mai realistă şi auto ajutându opţiuni.

De terapie cognitiv-comportamentală este de un proces care nu poate fi achizitionat peste noapte. Aceasta este aplicat chiar şi atunci când pacienţii înţeleg că, când şi unde lor mentale procesul este sucit. Uneori, chiar ia timp eforturile care înlocuieşte în nici un dysfunctional cognitiv-afectiv-comportamentală sau procese de obicei, cu o logică mai, constructiv alternativă.

Acest tratament este de multe ori procesul dat o dată cu starea de spirit stabilizator medicamente pentru tratamentul cu tulburare bipolară. Este, de asemenea, aplicate în tratarea pacienţilor cu schizofrenie. Mai multe medicamente şi terapie de familie este, de asemenea, recunoscută de Nisa linii directoare în cadrul NHS British. Unii teoreticieni de renume de comportament care furnizează terapie cognitive includ Albert Bandura, A. Arnold Lazarus, Ivan Pavlov, BF Skinner, Thorndike Edward, John B. Watson, Iosif Wolpe si altele.

Există mai multe alte procese de furnizare a acestor terapia cognitiv comportamentale includă următoarele elemente:

Cognitiv analitic terapie
Terapia cognitiv
Acceptarea şi de angajament Terapie
Comportamentul Modificarea
Applied Behavioral Analiza
Desensitization sistematică
Cognitive comportamentale analiza sistem de Psihoterapie
Realitatea Terapie
Tratamentul multimodal
Recidiva Prevenirea
Expunerea prelungită Terapie
Direct terapeutic de expunere
Expunerea de răspuns şi de prevenire a
Contingenţă Management
Self instructive Training
Dialectic Comportamentul Terapie
Computerizat cognitive Behavioral Terapie

Plante medicinale pentru Anxietate
Anxietate tulburare Simptomele
Midwest Centrul de stres şi Anxietate
Buspirone (Buspar)
Naturali de cura pentru Anxietate
Stresul, anxietatea si depresia Centrul de Resurse
Cum de a reduce Anxietate
Tipuri de Anxietate
Stress Relief
Anxietate Tratamente
Anxietate