Tranylcypromine (Parnate)

Tranylcypromine (Parnate) este un medicament antidepresiv care este prescris pentru anumite cazuri de depresie şi anxietate tulburare. Aceasta droguri este una monoamine oxidaza inhibitor sau MAOI. Este clasificat ca non-hydrazine MAOI acte şi foarte rapid, la un pacient. Tranylcypromine (Parnate) lupte depresie prin inhibarea monoamine oxidaza. Aceasta afectează amine, cum ar fi tryptamine, melatonină, dopaminei şi 5-HT.

Tranylcypromine (Parnate) este utilizat pentru tratarea depresiei, care este rezistent la alte tipuri de antidepresive. Acest medicament este de cele mai multe ori prescrise pentru pacienţii care suferă de depresie anergic atipice. Este, de asemenea, folosit pentru tratarea bouts de depresie severă, care nu sunt însoţite de melancolie. Este, uneori prescris de stres post-traumatic tulburare.

Un pacient care suferă de o boală cardiovasculară, pheochromocytoma cerebrovasculare sau are un defect nu trebuie să fie dat Tranylcypromine (Parnate). Acest medicament poate interacţiona cu anumite tipuri de alimente şi medicamente pentru a determina complicaţii severe. Este, din acest motiv, că pacienţii care se află sub Tranylcypromine medicamente ar trebui să urmeze o dietă strictă.

Ele nu ar trebui să ia orice alt medicament, fără consultarea lor primul medic.

Tranylcypromine (Parnate) ar trebui să fie luate într-o setare inpatient sub îndrumarea unui medic calificat şi cu experienţă de către pacienţii care au hipertensiune sau hipotensiune arterială. Aceasta va permite medicului de a trata pacientul imediat în cazul în care există complicaţii apar. Puternice dureri de cap este unul din simptomele de criză hipertensivă. Prin urmare pacienţi care au frecvent sufera de dureri de cap puternică ar Tranylcypromine lua numai sub supraveghere medicală, deoarece acestea nu vor putea diagnostica o criză hipertensivă. Persoanele cu un nivel scăzut IMC trebuie doar să ia acest medicament în inpatient o setare. Aceasta se datorează faptului că Tranylcypromine de obicei, determină o persoană de a pierde in greutate.

O supradoză de Tranylcypromine (Parnate) poate provoca un pacient pentru a ajunge într-o stare de şoc. Aceasta poate fi, de asemenea, în caz de sensibile de pacienţi care se administra acest medicament. Uneori, o supradoză de Tranylcypromine poate provoca hyperpyrexia, situaţiile de criză hipertensivă şi crampe. Aceste simptome pot duce la rigiditate şi comă. De obicei, simptomele de supradozaj Tranylcypromine mai intense versiuni a efectelor şi efecte secundare ale acestui drog.

O interacţiune a Tranylcypromine (Parnate) cu anumite tipuri de alimente poate provoca reacţii. Astfel, pacienţii care iau acest medicament trebuie să evite alimentele bogate în amine precursori sau exogene amine. Produsele alimentare care conţin tyramine include tofu, anumitor vinurile rosii, în vârstă de brânză şi carne vindecat. Single porţii de drojdie bovril extrase şi marmite pot fi fatale la pacienţii la care sunt luaţi Tranylcypromine. Rasfatata contaminate alimente şi conţine, de asemenea, niveluri ridicate ale tyramine, care pot fi foarte periculoase.

Dependenţă de substanţe
Simptomele Anxietate
Anxietate tulburare Simptomele
Tricyclics
Brain Chimie
Separarea Anxietate la câini
Cefalee Datorită Anxietate
Anxietate Medicamente
Anxietate terapeut
Alprazolam (Xanax)
Atac de panică Simptome