Trauma

Un situaţiei traumatice este ceva care afectează în mod direct existent normal condiţie de un individ. Trauma ar putea fi de tip diferit?i traume fizice, penetrant trauma, bont vigoare trauma, trauma psihologică, trauma post de cult, definitivă chirurgical trauma, avansat traumatism viaţă acceptă şi altele. La punctele consecutive în acest conţinut va discuta despre traumatism şi traumatic diferite condiţii.

Traumatisme fizice:
Termenul de traumatism fizic se referă la conceptul de fizice prejudiciului. Un pacient suferind de traume suferă adesea cu pun în pericol viaţa fizice leziuni care secundar rezultat în mai multe complicaţii ca şoc, insuficienţa respiratorie şi de moarte.

Blunt trauma:
În terminologie medicală neascuţită traumatism reprezintă o condiţie se referă la care un tip de traumatism fizic ca efect un organism parte, fie din cauza prejudiciu, vreun impact sau fizice atac. Termenul e folosit cu succes la premergător trauma, de la care nu există în continuare dezvoltarea de mai multe tipuri specifice de trauma de abrasions dori, contuzii, fracturing şi oase, lacerations.

Penetrant trauma:
Penetrant trauma este un tip de prejudiciu, care apare de obicei în obiect ascuţit sau orice ţesut pielea de suprafaţă a corpului. De severitate a prejudiciului este determinată mai ales de viteza de un obiect care intră în organism.

Psychological trauma:
Trauma psihologică este dăunător stat în psihicul care apare din cauza traumatic orice, chiar sa întâmplat în trecut sau în prezent. Când care traumatice condiţie care duc la post traumatice Stres tulburare. Aceasta implică de asemenea, provoacă daune fizice diferite modificări în creier. De obicei un traumatice eveniment implică o singură experienta sau un repetarea evenimentelor.

Post-cult trauma:
De post-traumatice de cult este de un alt provoca tulburări de anxietate printre diferite individuale. Mai multe alţii afirmă pentru care trauma este, de obicei, cauzate de unele cult cauzate de fostul orice eveniment sau experienţă.

Advanced Life Support trauma:
Advanced trauma Life Support este un tip de program de instruire pentru medicii făcute în gestionarea unor condiţii severe traumatic. Avansate de trauma suport program a fost adoptat în întreaga lume în peste 30 de ţări.

Trauma adesea este susţinută de teama. Este una de panica atac în special cele periculoase pentru oameni ale căror panica este previzibil. Ea apare în anumite condiţii speciale. Traumatică adesea, pacienţii înţeleg că Atacul de panica este un semn de nebunie, care nu sunt adevărate. Deşi este adevărat că traumatic de pacienţi sunt de multe ori nu în totalitate, dar controlul simptomelor şi sentimentele nu sunt de fapt, orice formă de boală mintală.

Anxietate tulburare Simptomele
Anxietate
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Naturali de cura pentru Anxietate
Anti-Anxietate Droguri
Sertraline (Zoloft)
Anxietate Consiliere
Anxietate Medicamente
Anxietate Tratamente
Dispoziţie
Inele Mood