Triazolam, Halcion

În lista de medicamente pentru tratamentul anxietate, de numele Triazolam vine în sus. Acest triazolam este comercializat sub numele de marcă Halcion. Acesta este un derivat de droguri din categoria benzodiazepinele si a devenit foarte popular pentru multiple utilizări. Halcion este renumit pentru eficienţa sa şi capacitatea de a oferi grabnică. Acest medicament este, în general, considerate a fi utilizat ca un sedativ pentru tratamentul anxietate şi insomnie.

Deoarece este o Triazolam scurt hotărând benzodiazepinele, sa primare utilizare se aplică la acele persoane care au dificultăţi în a adormirea. Triazolam sau Halcion este utilizat de obicei pentru tratamentul termen scurt şi denumite benzodiazepinele adecvate în acest sens. Cele mai multe dintre medicii recomanda acest medicament din cauza sale rapide de acţiune şi de asemenea, spares pacienţii de la obtinerea dimineaţa somnolenţă. Triazolam este considerat destul de important pentru aceia care doresc să reducă anxietatea.

Acesta a fost menţionat faptul că are o Triazolam de foarte mare risc de dependenţă şi de oameni care depăşesc necesare doze. Principalul efect al acestei dependenta poate fi insomnie.

La dozele recomandate pentru triazolam sunt mai mici decât alte benzodiazepine, si este adesea în funcţie de necesităţi a pacientului. În timp ce 0.125mg este suficient pentru a 0.25mg pentru tratarea insomnia, în doze poate varia în timpul tratării anxietate. Dacă triazolam este de a fi utilizate pentru termen scurt la pacienţi insomnie nu va fi prudent să le folosească în timpul devreme dimineata.

Triazolam sau Halcion este utilizat pe scară largă în aproape în toată lumea, de vreme ce rata de oameni deveni victima la anxietate este foarte ridicat. Unele dintre aceste reacţii adverse frecvente care descurajează adesea pacienţii de la utilizarea acesteia include amnezie, afectarea auzului şi apatie. Dacă tocmai aţi obţinut acest anxietate sindrom sau cauţi o usurare la această veche problemă, el va fi prudent să folosească judicios acest medicament.

Fiind remarcat printre populare medicamente folosite pentru tratamentul anxietate tulburări, triazolam se prescris de către medici să aibă un efect de calm pe agitat spirit a pacienţilor. Fie că vă injectaţi medicamentul sau de a lua-o oral, efectul medicamentului va începe după un span de câteva ore. Efect de remediere vor fi identificate după una îl foloseşte pentru o săptămână. Se recomandă adesea nu poate depăşi doza de halcion peste 7 la 10 de zile consecutive. Cei care vor să găsească o soluţie gata lor anxietate de spaimă vedere aceasta poate fi fezabil din punct de vedere posibilitatea sa opteze pentru acest tip de medicina.

Tranchilizante
Anxietate psiholog
Escitalopram (Lexapro)
Anxietate pastile
Anxietate Medicina
Cum de a reduce Anxietate
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Anxietate Suport
Mood Disorders
Anxietate Informaţii
Stresul de căldură