Tricyclics

Tricyclics sunt un tip de antidepresiv medicamente care sunt folosite în tratamentul pacienţilor suferind de depresie şi anxietate Tulburări. Ele sunt utilizate pentru a trata insomnie, anxietate, sindrom de intestine iritabil iar bulimia nervosa. De asemenea, acestea au fost folosite pentru schizofrenie, patologice sau de râs şi de plâns persistente hiccups. Pediatrilor prescrie Tricyclics pentru tratarea atenţia-tulburări de hiperactivitate, fobie şcolară, anxietate separare şi obsesiv compulsiv-tulburare. Aceste antidepresive sunt, de asemenea, fiind utilizate pentru a trata migrenă profilaxia şi dureri cronice. Desipramine, imipramine şi amitriptyline sunt printre cele mai frecvent prescris Tricyclics.

Tricyclics sunt asa-numitele pentru că atomi în droguri “moleculele sunt dispuse în trei semnale de apel. Aceste medicamente au fost folosite pentru prima data in anii 1950. Cele mai multe antidepresive triciclice au un efect calmant asupra pacienţilor. Aceste medicamente previn neuroni pentru retaking serotoninei şi neurotransmitters norepinephrine. Simptomele depresiei mulţi pacienţi nu răspund la Tricyclics de aproape 2 – 4 săptămâni.

Tricyclics au fost printre cele mai frecvent prescris antidepresive timp de mulţi ani. Cu toate acestea, ele sunt acum înlocuite de mai noi medicamente şi SSRIs. Aceasta se datorează faptului că mai noi medicamente au mai puţine efecte secundare.

Tricyclics sunt prescrise în cazul în care simptomele de un pacient suferind de refractar depresie nu răspund la SSRIs. Pacienţii nu ajunge dependent de Tricyclics. De droguri de efecte secundare de obicei dezumfla dupa depresia este dezactivată. Aceste reacţii adverse includ o senzaţie de uscăciune a gurii, vedere neclară, hipertermie, retenţie urinar şi un nas uscat. Agitaţie, somnolenţă, creşterea în greutate şi de ritmurilor neregulate inimii sunt unele din alte efecte secundare, care o persoană se poate.

O supradoză de Tricyclics poate fi fatal. Aceasta se datorează faptului că o supradoză afectează în inimă şi ale sistemului nervos central. Principalele simptome de intoxicaţie droguri include convulsii, halucinaţii, tulburări o hipotensiune şi în inima ritmurilor. Cele mai grave complicaţii ale supradozajului triciclice dysrhythmias cardiace sunt şi crize. Gastrică decontaminare cu ajutorul de cărbune activ este tratamentul iniţial ca un pacient de triciclice supradozajului suferă.

Un pacient din triciclice supradozajului este monitrerd într-un ATI pentru cel puţin 12 ore. Aici a pacientului tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac sunt verificate Airways şi menţinute. Bicarbonat de sodiu pot fi administrate ca un antidot. Când administrat intravenos, de sodiu bicarbonat trateaza complicaţiilor cardiovasculare triciclice de otrăvire. De convulsii adus pe de o supradoze de droguri de obicei, pe propria lor descreşte. Benzodiazepine is administered in order to treat muscular hyperactivity. O supradoză de Tricyclics este o potenţială problemă printre copiii ca pediatrilor prescrie de obicei, aceste medicamente a trata depresia si patul udat.

Phenelzine (Nardil)
Alprazolam (Xanax)
Test Anxietate
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile
Stop Anxietate Atacurile
Sanatate Anxietate
Triazolam, Halcion
Fobie
Lorazepam (Ativan)
Escitalopram (Lexapro)
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)