Venlafaxine (Effexor)

Venlafaxine (Effexor) un nou medicament anti-sedativ care are fost foarte eficace în tratarea depresiei. Acest medicament afectează chimic mesageri în cadrul creier, care sunt ca neurotransmitters cunoscut. Daca neurotransmitters aceşti confruntă cu orice tip de dezechilibre, persoana care ar putea confrunta depresie. Venlafaxine (Effexor) este considerat a spori de neurotransmitters acţiune. Aceasta, la rândul său, reduce depresia. În prezent, acest medicament este disponibil în întreaga lume.

Venlafaxine (Effexor) este prescris de pacienţii care suferă de depresie, depresie simptomelor asociate cu anxietate, tulburări de anxietate generalizata si sociale tulburări de anxietate. Este prescris pentru tratamentul de adulti care au tulburări de panică. Astfel, atât copiii cât şi adulţii se poate lua acest medicament după consultarea unui medic adecvat.

Venlafaxine (Effexor) ar trebui să fie luate cu alimente, în doze corecte ca regizat de un medic. De doze, care sunt prescrise poate varia de la o persoana la alta. Efectele de medicament nu poate fi observat înainte de 1-2 săptămâni. Medicamentul poate fi, de asemenea, luat cu mere.

În cazul în care medicamentul este în formă de capsulă sau comprimat, componente pot fi presărat pe sos de mere, apoi luat.

Venlafaxine (Effexor) poate avea ca rezultat în care pun în pericol viaţa interacţiuni dacă sunt luate cu inhibitori ai MAO place Nardil şi Parnate. Ar trebui să existe un minim de decalaj de 14 zile între a lua aceste două clase de medicamente. Acest medicament are potenţialul de a încetini reflexe sau afecta judecata. Astfel, de precauţie trebuie să fie luată în timp ce a lua acest medicament.

Venlafaxine (Effexor) nu a fost testat în cazul femeilor gravide şi mamele care alăptează. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că toate antidepresive au reacţii adverse la mame care alăptează şi femei gravide. Astfel, acestea ar trebui să fie luate numai după consultarea unui medic.

Venlafaxine (Effexor), la fel ca orice alt anti-sedativ poate determina greaţă, cefalee, nelinişte, insomnie somnolenţă, si pierderea apetitului. In afara de aceasta, creşterea tensiunii arteriale poate, de asemenea, să apară. Astfel, a tensiunii arteriale a pacientului ar trebui să fie monitorizate periodic. Convulsii, au fost raportate la timp. De asemenea, trebuie remarcat faptul că dacă sunt anti-depressants brusc întrerupt, ameţeli, greaţă şi dureri de cap pot fi provocate. În afară de acestea, modificări în starea de spirit sau de modificări în sensul de mirosul si gustul poate, de asemenea, avea loc. Astfel, doza de medicament trebuie să fie redusă treptat.

Cum să Cure Anxietate
Cauzele Anxietate
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Anxietate Self Help
Trăsătură Anxietate
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile
Anxietate Scala
Lorazepam (Ativan)
Fobie
Ajutor pentru Anxietate
Tricyclics