Anxietate Droguri

Cauza principala a anxietate este fizice tulburare. Celelalte motive pot fi utilizaţi întreruperea sau a unui anumit medicament. De anxietate medicamente sunt date la pacienţi suferind de creierul şi tulburări nervoase cauzate din cauza rănilor cap, infecţiile în creier, iar unele tipuri de tulburări la nivelul urechilor interior, insuficienţă cardiacă, tulburări hormonale, tulburări pulmonare. Chiar uşoare febră pot constitui un motiv de anxietate. Deci, cea mai mare parte a medicilor pentru prescrie anxietate droguri.

Anxietatea poate avea loc şi în persoane suferind de o boală de lungă cauza-un fel de frică, durere şi dificultăţi de respiraţie. În acest caz, medicul poate prescrie o anumită anxietate droguri. Fiecare persoană este diferită şi au suferi de diferite tipuri de anxietate. Pamelor este un fel de anxietate droguri. Acest medicament este utilizat pentru a trata mentale sau chef probleme precum depresia. El ajută la îmbunătăţirea pacientului de chef şi le dă sentimentul de bunăstare, degreva, dormi mai bine, iar creşterea nivelului lor de energie. Este, de asemenea, cunoscut ca antidepresive triciclice. Aceasta îi ajută pe pacienţi să vindece de substanţe chimice naturale care au afectat în special în creier.

O altă anxietate medicamente numit Trazodone ca funcţionează cel mai bine prin restabilirea echilibrului de o anumită naturale chimice numite serotonina in creier. Un alt grup de medicamente cunoscut sub denumirea de benzodiazepine sunt folosite în tratamentul anxietăţii. Anxietate de droguri alprazolam este folosit pentru semne sigur ca panica, anxietatea generalizata, phobias social phobias. Imipramine, Tofranil şi altele asemenea, sunt anxietate droguri. El ajută la minimiza atacuri de panică.Pacientul poate lua o dată pe zi, aceste, de obicei la ora de culcare. Unele tipuri de anxietate alte medicamente include Prozac orala, Buspar orala, orală Xanax XR, Cymbalta orale şi de mult mai multe.

Cea mai mare parte a drogurilor care noi de obicei, vino-a-contra rece ca medicament la medicamente prescrise avea reacţii adverse. Acelaşi fel de medicamente utilizate pentru tratamentul anxietăţii prea avea reacţii adverse. Este foarte important sa stii despre frecvente reacţii adverse de anxietate medicamente luaţi-vă că Uneori devine imposibil ca medicul să-ţi spun de droguri, care va avea reacţii adverse ca tratament pentru diferite persoana este diferit. Unele dintre aceste reacţii adverse pot fi de la uşoară a factorilor nocivi, gura uscată la severă, greaţă sau creştere în greutate.

Când ia orice fel de anxietate droguri este important va lua notă de avertismente pe etichetă. Diferite tipuri de anxietate droguri poate reacţiona cu numărul alte lucruri de genul prescrise, pe-a-contra medicamente, produse alimentare, băuturi, vitamine si suplimente nutritive. Deci, va trebui să ţină speciale grija de asta sau vizitaţi medicul.

Anxietate Scala
Atacurile tratarea anxietăţii
Tulburări Anxietate
Tranylcypromine (Parnate)
Persoanele cu Anxietate
Anxietate tulburare Simptomele
Factori de mediu
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Atacarea Anxietate şi depresie
Alprazolam (Xanax)
Sertraline (Zoloft)