Anxietate şi depresie

Relaţia dintre Anxietate Depresie şi este destul de comună în lumii moderne. Până la târziu XIX-lea, anxietatea şi depresia separat devenit clasificate ca ambele utilizate pentru adesea apar împreună. Anxietatea este o trăsătură caracteristică care se regăseşte în cele mai multe persoane. În mod normal, acesta ajută cu individuale de învăţare, de vigilenţă, şi în general performant. Dar când anxietate, creşte, acesta va ingreuna individuale de reducere atenţie şi de performanţă, deoarece un anumit amestec de emoţiile.

Relaţia dintre Anxietate şi depresie
Depresie acoperă o gamă foarte largă de problemele incepand de la perioade scurte la viaţa lungă inabilities. Este o stare de spirit că este definit de o lipsă de activitate şi de sens negativ, de insuficienţa. Atunci când o persoană suferă de depresie a experienţelor sentimente de tristeţe, întunecare rămâne descendent şi în starea de spirit. Tulburărilor mentale precum anxietate, depresie, precum şi alte phobias pot fi uşor tratate.

Uşoară depresie, uneori, devine dificil pentru a se diferenţia de anxietate. Anxietate, când devin extreme, pot duce la depresiune.

Când anxietate şi depresie amestecuri împreună, ea face ca viata de sufferer într-adevăr imposibil. Uneori, este văzut că persoana de asemenea tinde a se sinucide datorită nefericirea.

Cauzele Anxietate şi depresie
Ambele aceste tulburări pot fi comprehended numai atunci când acestea ajung la nivel extrem. Până la data de, nu special cauzele pentru depresie si anxietate care s-a identificat sau recunoscut. Se crede de către medici psihologi şi că emoţional şi fizic simptome dintre aceste două tipuri de tulburări de creştere de la dispozitie de un dezechilibru chimic existent în persoană?Este creierul. Depresie poate fi un rezultat de diverse feluri diferite de experienţele, de la copilărie zile mai târziu la viata.

De asemenea, este evident că, chiar uşoară simptomele de anxietate pot duce la impactul major în timpul depresive boală, precum şi orice combinaţie de simptome de anxietate cu depresie primară trebuie să fie luate în considerare.

Simptomele şi Anxietate Depresie
Atunci când o persoană suferă de depresie, el experienţele simptome ca schimbările de dormit şi în modele de apetit, deranjat de gândire, gândurile de sinucidere, sentimente de inutilitate, worthlessness, neadecvat vinovăţie, pierderea de agrement sau de interes, incapacitatea de concentrare, precum şi alte tulburări mintale. Simptomele includ stomachaches fizice şi dureri de cap.

Anxietate şi depresie Tratamentul
Odată cu utilizarea de medicamente, însoţite de psihoterapie, consiliere, terapiile cognitiv şi comportamental, precum şi anumite alte tehnici legate, anxietatea şi depresia pot fi tratate. Tratamente fizice ca psychosurgical proceduri regulate de exercitare şi electroconvulsive tratament şi poate, de asemenea, îmbunătăţirea şi tratamentul anxietăţii şi depresiei dacă recomandată şi practicat în mod corect.

Persoanele cu Anxietate
Cefalee Datorită Anxietate
Anxietate Self Help
Tratarea anxietăţii tulburare
Fluoxetină (Prozac)
Escitalopram (Lexapro)
Stresul
Factori de mediu
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Se ocupă cu Anxietate
Clomipramine (Anafranil)