Copilărie Anxietate

Uneori, un copil?S devine comportament punctul de a-ti face griji pentru părinţi. Copilărie anxietate este ceva ce poate fi sever, în multe cazuri. Există câteva motive, care sunt principalii responsabili pentru creşterea de anxietate în copilărie. Ciudat temerile sunt observate printre copiii si parintii sunt clueless origine despre aceste temeri ale. Contactarea un psihiatru la drept punct de timpul este foarte necesar in aceste cazuri. În caz contrar, lucrurile se poate dovedi critic sever. Intelegerea copil psihologie corect este cea mai importanta lucru pentru toate medici. Du-te prin următoarele pentru a apuca idei despre aspecte diferite ale copilărie anxietate.

Unele din cele mai importante temeri de copii:
Copiii au în general o parte din temerile comune printre ei. Unele dintre mentionable temeri sunt copil furtuni, animale, foc, apa, intuneric, uneori şi străini, de asemenea. Multi copii sunt fantomă fond de povestiri şi, prin urmare acestea treptat dezvolta un frică de întuneric. Pot exista unele incidentelor care influenţează gândirea proces de copil. Foc de dezastre şi alte accidente mai rău exprimate efectele asupra lor mintea.

Părinţii sunt cele mai bune prietene, care pot să le suficient de capabil a face faţă cu toate aceste temeri. Ei ar trebui să le înţeleg că aceste accidente poate fi evitat cu grijă corespunzătoare. Neobişnuit temeri sunt, de asemenea, comune printre ei. Un copil poate să-ţi fie frică de o anumită persoană. În acest caz, ea este intotdeauna mai bine să evite ocazia reuniunii de acea persoană.

Strategii pentru a se evita în copilărie anxietăţii:
Există câteva strategii comune care să poată fi urmărit a evita tot felul de copilarie anxietatii. Cea mai bună modalitate este să le facă verbalize care temerile din cauza lor de. Acest lucru face ca părinţii să poată stiu exact de ce sunt ei obtinerea frică. După vorbind despre temerile lor, în general, copiii se comporte în mod normal, deoarece ei au impresia că cineva cu ei să-şi împărtăşească sentimentele. În caz de accident anxietatii-asociate, în modul cel mai bine este să le facă simţi în siguranţă la casele lor. Trebuie să încercaţi să faceţi copilului simt bine prin a spune că el / ea trebuie să te temi de nimic despre cât de origine este complet un loc sigur.

Şi, dacă copilul anomalii în arată lui / ei de comportament, de la o dată trebuie să-mamă contactaţi un psihiatru, care reprezintă singura persoană pentru a descifra de sentimentele secret al copilului. Buna de consiliere este singura cale a lua copilul din copilarie de anxietate.

Factori de mediu
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Benzodiazepine
Tranylcypromine (Parnate)
Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Anxietate atac de panică
Separarea Anxietate la câini
Paroxetine (Paxil)
De panică
Ajutor pentru Anxietate
Anxietate Suport