Stress Management

Stres se referă la excesive mentale şi fizice tulpina care pot apărea datorită adverse împrejurările în viaţa noastră. Apărea situaţii de stres din cauza tensed relaţiile, oboseala excesivă şi a presiunilor în viaţa profesională şi enorm sarcinile de studiu, în timpul unui examen de. Excesiv de stres în viaţa poate duce la mai multe anormale efectele în minte şi corp. Oamenii întreprinderii stresului pentru un timp mai persistente mai multe psihologic faţa probleme precum pierderea de memorie, excesiv de furie şi depresie. Hyper efectelor stresului insomnie include, de mare sânge presiuni, maladii cardiace, accident vascular cerebral, alzeimers, astm bronşic şi diabet. Prin urmare, în ritm rapid de astăzi viaţa stres managementul este foarte necesar. Oamenii ar trebui sa stie cum sa gestioneze în mod eficient pentru situaţii de stres menţine un stil de viata sanatos si fericit.

Managementul stresului ajută în situaţii de stres psihologic menţinerea în mod eficient cu cererea de mai multe de metodologii si tehnici. Cu diverse cercetari stiintifice si studii privind stresul dezvăluit că este de stres cauzate de stres specifice vieţii Örs, care corpul cu eliberarea face faţă anumitor hormoni de stres.

Tranzacţie model din născare şi sănătate model sunt pe două modele de gestionare a stresului. În funcţie de model de tranzacţie primă etapă de stres managementul este să recunoaştem că sunt factorii de stres şi instrumental stabili cât de moduri pentru a le controla. Treansaction modelul de interpreta de stres ca urmare a tranzactiei între oameni şi a mediului. Modelul pune accentul pe capacitatea individuală a controla şi gestiona stressor situaţii pe adverse. Situaţii de stres poate duce la o genialul efect stres situaţii când va veni ca o provocare şi încurajarea elemente în loc de exces de presiune sau de ameninţare. In acest caz, persoanele fizice vor putea să îşi sporească abilităţile, viteza lor de lucru şi de a îmbunătăţi nivelul lor de concentrare, oferind mai eficiente produce. În Sănătate Realizarea model, ea este de crezut că procesului de o persoană care răspunde la situaţiile stresante în mod pozitiv sau negativ. În conformitate cu acest model, de la stres apare un sentiment negativ, de nesiguranţă şi de gândire. Un calm şi rece dispoziţie alături de general şi de sentimentul de bunăstarea nu poate duce la situaţiile stresante, care afectează starea fizică şi mentală rău. Este de proces de luare a un individ o modificare în proces de gândire, de stres pot fi reduse.

Există o mulţime de tehnologii care ajuta în gestionarea stresului de succes. Managementul timpului este una din cele mai importante, care vă ajută ucidere tehnici de stres într-un mod extins. Alte metode de stres popular de gestionare sunt exercita, medierii, autogenic de instruire, rezolvării conflictelor, terapia cognitivă, sexual, progresive, de relaxare şi de stres bile. Exerciţii şi mediations sunt comune şi a practicat mai ales modalităţile de gestionare a stresului. În zilele noastre, ultra moderne diferite modalităţi de stres de reducere a s-au descoperit. Moderne de oameni care o vizitaţi parlors, centre mesajul, să efectueze relaxat saune bai, mesaje si aroma de tratamente pentru stres de relief.

Inele Mood
Beta-blocante
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Genetica
Atacuri de panică
Cauzele Anxietate
Bromazepam-orală Tablet
Anxietate cure
Cum de a reduce Anxietate
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Semne de Anxietate