Stresul de căldură

Există mai mulţi factori care pot cauza stresului la mintea umană şi un organism şi este astfel de căldură excesivă. Stres de energie termică se referă la căldură indusă de îmbolnăviri, răniri, cauzate şi de reducere a productivităţii ca urmare a expunerii excesive cald şi la un mediu de lucru umed. De lucru sau de joaca pentru mult timp ore în zonele unde este cald poate cauza stres pe sistemul de răcire a corpului. Căldurii excesive este stresant, împreună cu condiţiile de lucru place greu fizice, oboseala pierdere a fluidelor sau unele afecţiuni medicale pot provoca o boală legată de energie termică şi handicap. Acest articol a da tu cauzelor, simptome şi remedii referitoare la căldură de stres.

Cauze de căldură Stresul

Cele mai multe din cauzele Stres de căldură poate fi atribuită fierbinte medii de lucru precum Brutării, furnale, smelters, topitorii, mine. Multe persoane de asemenea, de lucru în aer liber de ore astfel obtinerea expuse la caldura si umiditate de mediul înconjurător. Stresul de căldură pot fi cauzate din cauza unor condiţii indusă de căldură, precum erupţie termică, insolaţie, crampe de căldură, epuizare termică, energie termică şi de accident vascular cerebral.

Lungi de expunere la energie termică şi o umiditate duce la transpiraţie determină organismul să-şi piardă sale fluid. Pierdere de fluid şi insuficiente de sare şi de aportul de apă de răcire cauzele sistemul de un?S organism sa sparga termice care conduc la stres.

Simptome de căldură Stresul

Persoanele care suferă de căldură Stresul poate afişa diferite simptome precum fainting bruşte, greaţă şi a slăbiciune şi puls slab. Celelalte simptome evidente de stres termic transpiraţie în exces includ, piele umedă misto, normal sau scăderea tensiunii arteriale, a temperaturii corpului peste 38?C; epuizarea, şi vărsături. O persoană poate, de asemenea, arată semne că vrea să fie foarte sete; gâfâitor respiraţie sau rapid, precum şi vedere neclară.

Prevenirea de căldură Stresul

Stresul de căldură pot fi controlate şi împiedicat să devin severe şi care duc la conditii adverse. De mai multe măsuri de prevenire a Termice Stresul includ:

Reducerea nivelurile de activitate şi de căldură sau de expunere
Bea-o multime de fluide cu regularitate
Ţesături din bumbac Wear lumină în timpul veri

Dacă la locul de muncă sau acasă, stres energie termică poate fi prevenită prin instalarea de aer condiţionat si Coolere. Angajaţii trebuie să se ţină grijă să asigure un mediu calm pentru muncitorii. Corespunzător condiţiilor de muncă sunt deosebit de important pentru prevenirea căldură de stres. De a lua toate măsurile de prevenire, de energie termică poate fi evitata Stres şi astfel puteţi să conducă unei vieţi sănătoase.

Anxietate Atacurile
Anxietate Consiliere
Citalopram (Celexa)
Tratarea anxietăţii tulburare
Tulburări Anxietate
Clomipramine (Anafranil)
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Imipramine (Tofranil)
Anti-Anxietate Droguri
Benzodiazepine
Psihoterapie