Alprazolam (Xanax)

Xanax este brandul Alprazolam nume pentru medicament. Alprazolam (Xanax) este un anti-anxietate benzodiazepinele droguri. Acest anti-anxietate medicament este utilizat pentru termen scurt, scutirea de la anxietate şi de reducere a tensiunii nervos, precum şi anxietate. De Alprazolam (Xanax) sunt, de asemenea prescris de doctori în tratamentul procesului de atacuri de panică şi de activitate depresie. Dacă o persoană este suferind de sindrom de intestine iritabil anxietate şi ca urmare a nevroză, apoi atunci persoana poate avea un curs de Xanax medicament. In acest caz, persoana care trebuie să consulte un medic înainte de reputate a lua acest tip de medicina benzodiazepinele.

Efectele secundare ale Alprazolam (Xanax) pot anunţului în acestea sunt pacienţi şi s-a intamplat, după doze mai mari de aportul acest medicament. În timp ce continua un tratament de anxietate luând Alprazolam medicamentul, trebuie să urmaţi buna doza menţionate de către medic. In timpul perioadei de tratament, daca semne unei alergii sau o altă reacţie ca stupi, umflături ale feţei, buzelor, limbii sau gâtului, dificultăţi de respiraţie loc, atunci persoana ar consulta imediat un medic.

Toate aceste simptome sunt principalele reacţii adverse de acest tip de drog. În afară de aceste tulburări fizice, există şi alte simptome ale Alprazolam. Aceste reacţii adverse sunt menţionate mai jos –

Dureri de cap, oboseală, durere şi comune neobişnuit slăbiciune este una din cele mai importante reacţii adverse ale Alprazolam (Xanax) medicament.
Somnolenţă
Urinat mai puţin decât de obicei, sau deloc
Scăderea inhibiţiile
Halucinaţii
Deprimat chef, împreună cu gândurile de sinucidere sau tendinţa
Agitaţie
Hiperactivitate
Fainting
Problema cu discurs
Pierderea de memorie
Constipaţie
Greaţă
Diaree
Tulburări de apetit normal, inclusiv în diferenţă greutate în
Musculare twitching inclusiv severă a pielii inflamaţie

Alprazolam (Xanax) medicamente care afectează direct în creierul uman pentru cura problema cronice de depresie şi anxietate. Fiind o Triazolo benzodiazepine tipul de medicina, Alprazolam (Xanax) medicament sunt disponibile cu diferite forte ca 0.25mg, 0,5 mg, 1 mg, 2 mg. Aceste medicamente sunt de asemenea disponibile sub formă de comprimate orale, precum şi soluţii. Se poate continua acest medicament pana la opt luni numai. In plus, un pacient sub vârsta de 18 de ani este strict sugerat sa evite medicamentul cu Alprazolam (Xanax).

Există câteva instrucţiuni care trebuie să fie urmată în acelaşi timp luând Alprazolam (Xanax). Se poate lua acest medicament cu stomacul plin sau gol. Dacă o persoană este suferind de tulburări hepatice sau renale atunci persoană trebuie să consultaţi un medic înainte de administrarea medicamentului de Alprazolam comprimat sau soluţie orală. Acestea sunt cele adecvate modalităţi de tratamentul de anxietate şi a altor probleme mentale.

Anxietate psiholog
Copilărie Anxietate
Tranylcypromine (Parnate)
Stresul, anxietatea si depresia Centrul de Resurse
Anxietate Atacurile
Anxietate tulburare Simptomele
De panică
Inele Mood
Performanţă Anxietate
Atac de panică Simptome
Senzatii fizice In Anxietate