Anxietate Medicina

Toată lumea trebuie să fi fost supuse prin sentimentul de anxietate de un punct de-a lungul timpului. Cei mai mulţi dintre noi experienta anxietate când suntem într-un situaţii de stres sau de orice natură traumatică caz. Cele mai multe dintre noi ne simţi inima pounding înainte de o mare prezentarea sau atunci când am sta printr-un examen dur. Unul a fluturi în stomac sa în timpul unei orb data. Suntem îngrijoraţi în probleme de familie, cu faţa-un interviu sau de întâlnire şeful nostru, iar acestea devin cauza anxietate. Anxietatea este o parte din viata noastra. Aceasta este o situaţie în când avem nevoie de anxietate medicamente. Dacă anxietate este scăderea încrederii dvs. auto şi de prevenire a te trai viata ta atunci trebuie să aveţi anxietate medicamente.

Dacă sunt suferă de o tulburare anxietate apoi sunt eficiente tratamente pentru aceasta. Tratamente ca terapii şi tehnicile de relaxare, bine echilibrat o dietă, stil de viata sanatos vă poate ajuta să vă minimiza anxietate şi să vă ajute să ducă o viaţă normală. Există numeroase anxietate medicamente disponibile în pieţei.

De anxietate medicament este utilizat în tratamentul tulburărilor anxietate.

Aceasta poate include tradiţional anti-anxietate droguri, antidepresive, si beta-blocante. Uneori, anxietate medicamente sunt utilizate pentru ca alte forme de tratamentul poate fi folosit pentru tratamente. De anxietate medicamente poate deveni un obicei şi să invite nedorit unele efecte secundare. Deci întotdeauna cercetare opţiunile şi ia una care vă convine cel mai bine.

Unele dintre anxietate medicamente sunt autorizate să utilizeze pentru tulburări de anxietate. Ei sunt cea mai mare parte a dezvoltat sedative sau anti-depressants însă până în prezent nici o anxietate medicină a mai fost dezvoltate a găsi cauza de tulburări de anxietate. Institutul National de Sanatate Mintala de cercetare a constatat că este anxietate tulburări cauzate de mici organe în creier numită Amygdala, care controlează şi stochează anxietate de răspuns şi de tulburări de anxietate sunt cauzate de prezenta de organe. Ei bine a?Linden Metoda? a fost judecat de oameni din întreaga lume să le complet cura de anxietate şi tulburări de atacuri de panică.

Tu ar trebui să caute consilia de la medicul dumneavoastră care vă dă medicament ajuta să vă reduceţi anxietate. Multe tipuri de anxietate medicament sunt disponibile. Medicul dumneavoastră vă va ajuta să vă decideţi ce medicament este potrivit pentru dumneavoastră. Puteţi răboj planuri pentru a face faţă anxietate. Pe de altă parte de consiliere poate ajuta să vă cunosc şi nevoile vrea aşa că puteţi să vă controlaţi furie şi de anxietate. Cel mai important lucru este să aibă dreptul de pas. Orice tip de acţiunile întreprinse de către dumneavoastră trebuie să vă ajute să vă în tratarea anxietate.

Valium
Terapia cognitiv-Behavioral
Anxietate Terapie
Care se confruntă cu Anxietate
Dependenţă de substanţe
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Anxietate terapeut
Trăsătură Anxietate
Sertraline (Zoloft)
Anxietate Informaţii