Atac de panică Simptome

Un atac de panica este o bruscă sentimentul de frica intensa, care nu au nici un motiv deosebit şi vine fără avertizare. Atac de panică Simptomele includ durere de piept, transpiră şi agitare sau tremurând. O persoană poate experienţă scurtime de respiraţie şi simţi dacă el este ca fiind surd. Creşterea ritmului cardiac sunt comună şi palpitations panica atac simptome. Atacuri de panică poate aduce cu ei ameţeli un sentiment şi de variabilitate. Un atac severă poate chiar determina o persoană să leşin.

Caldă şi rece flushes sunt simptomele de atacuri de panică. Un persoană poate, de asemenea, experienţa greaţă sau simti ca si cum el sufocare. Atac de panica simptome includ o furnicătură senzaţie şi de amorţeală. O persoană poate să înceapă să simţi ca el este pierderea de control sau se nebune. Aceste atacuri poate, de asemenea, să fie însoţite de o sentimente de desprindere de sine. O persoană care este cu o panica atac pot dezvolta teama de o intensă sa moara.

Atacuri de panică simptome pot dezvolta tot de-o data si pentru nici un anumit motiv. Indică Aceste atacuri de panică neaşteptate care pot întâmpla chiar şi atunci când un persoană este adormit.

Unele atacuri au loc atunci când o persoană este expusă la o situaţie de care este foarte frica. Oamenii care sunt-e frică de zbor pot dezvolta prin atacuri de panică foarte deşi plecării într-un plan. În unele cazuri, aceste atacuri pot apărea după ce a trecut de situaţia de temut. Acestea sunt numite situationally predispoziţie atacuri de panică.

O persoană care este continuu care experimenteaza simptome pot panica atac au elaborat o tulburare de panică. De panică provoacă tulburare unei persoane de a fi atacuri de panică foarte des. O persoană care suferă de această tulburare de obicei, ţine să vă faceţi griji în legătură cu un alt Atacul de panica. El poate, de asemenea, începe a evita acele locuri in care el a avut un atac panică.

Atac de panică simptome pot fi cu experienţă în timpul perioadelor de stres emoţional severă. De deces al unui iubit-o sau de pauza de o căsnicie poate determina un atac panică. Oamenii pot avea, de asemenea, atacuri de panică atunci când un model de viata modificare. Aceasta poate fi, sub formă de intrarea în colegiu, începând un job, căsătorim începutul sau o familie. O persoană poate avea o tendinţă mai mari de care au atacuri de panică dacă cineva în familia sa suferă din cauza de panică tulburare. Este, din acest motiv, cred că mulţi medici care panică tulburare se execută în familii.

Alprazolam (Xanax)
Cure Anxietate Atacurile
Dispoziţie
Anxietate Tratamente
Mood leagăne
Stresul şi Anxietate
Tricyclics
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Phenelzine (Nardil)
Beta-blocante
Anxietate Atacurile