Benzodiazepine

Orice lipofile similare din mai multe amine că sunt folosite ca relaxants musculare sau tranchilizante sau sedative sau hipnotice sunt cunoscut mai ales ca benzodiazepine. In principal, benzodiazepine au un anumit tip de psihoactivă droguri şi acestea sunt prescris la pacienţi. Aceste medicamente reacţioneze ca minor tranchilizante. Benzodiazepine de droguri sau medicamente sunt cele mai multe anticonvulsivante efect în sistemul nervos central al organismului uman prin încetinirea-l jos. Cea mai mare parte a medicilor prescrie benzodiazepine droguri la pacienţii suferind de insomnii, nelinişte, agitaţie, spasme musculare şi crize. Există multe persoane care suferă de mult o problemă ca urmare a brusc de retragere a alcool. Pentru acest tip de oameni, de benzodiazepine sunt asemenea, oportun.

Conform ştiinţei medicale şi de analiză chimică, există unele forme comune de benzodiazepine care sunt, de asemenea, după cum a recunoscut clasice benzodiazepine. Acestea cuprind clonazepam clasice benzodiazepine (Klonopin); bromazepam (Lexotanil sau Lexotan) flurazepam (Dalmane); oxazepam (Serax); chlordiazepoxide (Librium); temazepam (Restoril) lorazepam (Temesta sau a Ativan) diazepam (valium) nitrazepam ( Mogadon) şi clorazepate (Tranxene).

Cele mai multe dintre aceste medicamente include 5 phenyl-1 ,3-dihydro-benzodiazepin-1 ,4-substructure una de 2.

În afară de aceste benzodiazepine clasice, există alte câteva tipuri de benzodiazepine alprazolam, care sunt (Xanax), flunitrazepam (Rohypnol) mexazolam (Sedoxil), estazolam (ProSom) triazolam (Halcion) midazolam (Dormicum) lormetazepam şi (Loramet). In afara de acestea, unele din nonbenzodiazepines medicamente sunt, de asemenea, introduse şi acestea sunt distincte molecularly de la benzodiazepine droguri. Practic, benzodiazepine sunt prescrise a obtine ajutor de la tensiune, nervozitate şi alte tulburări mintale şi aceste medicamente încetini sistemului nervos central.

Benzodiazepine sunt de tip special de anti-anxietate medicamente şi aceste medicamente sunt indicate pentru un pacient a depăşi situaţiile stresante. Există mai multe persoane, care posedă neobişnuit de un nivel ridicat de anxietate. Pentru aceşti oameni, sunt benzodiazepine medicamente foarte eficace şi le ajuta să-l controla sentimentele lor, precum şi tulburări emoţionale. Pe lângă acestea, aportul de benzodiazepine de asemenea, de ajutor de la nişte probleme severe probleme de respiraţie, greaţă, slăbiciune, pounding bătaie a inimii, precum şi greaţă.

Medicamentul de benzodiazepine au, de asemenea, o serie de utilizări terapeutică. Desi acest medicament este foarte sigure, precum şi eficient, un termen scurt, aportul de acest medicament pot crea probleme grave de sănătate precum anxietate, depresie, dureri de cap, oboseală şi de multe alte probleme majore. Benzodiazepine de medicamente sunt cunoscute ca fiind cel mai frecvent utilizate medicamente pentru tratamentul de tulburare de panică. Dacă se confruntă cu nici o problemă cu depresie sau tensiune, consultaţi medicul dumneavoastră prima şi a porni de medicaţie de anxietate.

Lista fobie
Triazolam, Halcion
Tranylcypromine (Parnate)
Anxietate Medicamente
Stress Relief
Anxietate Droguri
Social Anxietate Suport
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări
Stresul de căldură
Se ocupă cu Anxietate
Cum este diagnosticată Anxietate