Care se confruntă cu Anxietate

Modern de viaţă şi a concurenţei de pretutindeni a avut un impact la fizică şi mintală a sănătăţii de fiinţe umane şi atunci când vorbim de asa de multe puncte de vedere care omul a fost afectată, anxietatea este o problema, care poate fi numit. În azi?s Lume, anxietatea este atacul o problemă şi este una de creştere. Lucrări de presiune, ocupat orar, competiţia cu colegii, în conflict personal, toate aceste poate fi principalul motiv spatele anxietate. Când viaţa devine astfel de stresant, faţă anxietatea devine un cumplit necesitate. Care se confruntă cu anxietate este de a face cu emoţii de frica, tristete sau furie şi să încercăm să cădea de acord cu aceasta.

Care se confruntă cu anxietate este posibil atunci când încearcă să o dau seama şi de înţeles de stres reacţie a corpului. Cercetarea arată, există trei nivelurile de stres care corpul este supus. Unul dintre primele nivele se luptă sau a fugit. Când în organism percepe o ameninţare sau orice tip de pericole, exista o creştere de energie care overpowers organism. Această energie permite persoanei să lupte cu situaţia sau de fugi din pericol. Următorul pas este rezistenta.

One confruntă această condiţie, cand se întinde pericol pentru un timp mai lung adică chiar dincolo de lupta sau de zbor perioadei. În acest stres pe termen lung, există mai multe tipuri de hormonale secreţie din organism, care ajută la mobilizarea corpului.

Ultimul pas de care se confruntă cu anxietate este epuizare. Dacă primele două faze ale corpului sunt finalizate cu succes doar atunci a treia etapă intra in joc. Acesta este momentul în care devine obosiţi corp să alimenteze în sine. În cazul în care corpul încheie cu succes primele doua etape, va introduce un treia etapă, epuizare. Aceasta este o perioadă de timp, atunci când organismul replenishes obosiţi în sine. Stresul este unul din cele mai importante motive din spatele anxietate în lumii moderne. Atunci când o persoană se află în faţa pericolului prelungit, exista o secreţie de hormoni, de mai multe în cadrul corpului, secretat care o în cantităţi excesive poate avea un efect dăunător asupra organismului.

De exemplu, adrenalină este utila in productia de energie sub stresul. Cu toate acestea prelungite adrenalină utilizare poate duce la o inimă slabă. Hormoni ca vasopressin şi cortizol sunt emise în timpul stadiul rezistenta si acest pot crea o creştere în tensiunii arteriale, precum şi o creştere semnificativă a nivelului de zahăr din sânge. Ele pot provoca chiar şi de îngustarea arterială pereti, prin creşterea constantă a numărului de trombocite.

Clomipramine (Anafranil)
Sertraline (Zoloft)
Anxietate cure
Tipuri de Anxietate
Sanatate Anxietate
Brain Chimie
Tratamentul generalizate Anxietate tulburare
Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab
Triazolam, Halcion
Simptomele Anxietate
Anxietate Consiliere