Clomipramine (Anafranil)

Clomipramine (Anafranil) este un medicament antidepresiv care fost dezvoltate de către Novartis în anii 1960. Acesta aparţine clasei de antidepresive triciclice. Clomipramine (Anafranil) este utilizat pentru a trata tulburare obsesiv compulsiv, narcolepsie şi de depresie. Acesta poate fi prescris pentru cronice durere care pot sau nu pot fi însoţite de o boala organica sau dureri de cap. De droguri este, de asemenea, dat la copii şi de adolescenţi suferind de enuresis care provoacă micţiune involuntară în timpul somnului. Este prescris pentru atacuri de panică, care poate sau nu poate fi accompaied de agrophobia.

Clomipramine (Anafranil) este frecvent prescris, împreună cu SSRIs tratamentul pentru tulburare obsesiv compulsiv. Este de obicei, un al doilea rând forme de tratament, le-a mai multe decât SSRIs efecte secundare. Alte antidepresive triciclice sunt de obicei prescrise pentru pacienţii care suferă de depresie. Se ia de obicei, 2 – 3 săptămâni înainte de o tulburare de simptome răspunde la Clomipramine (Anafranil). Un pacient care este brusc luat Clomipramine (Anafranil) medicamentul poate afişa simptomele.

Acestea includ insomnie, oboseală, greaţă şi de agitaţie. Unii pacienţi pot chiar experienţă o recidiva de depresie sau de bouts de manie.

Clomipramine (Anafranil) pot avea unele nedorite reacţii adverse. Acestea includ insomnie, coşmaruri, stare de confuzie şi ameţeli. Unii pacienţi pot fi convulsii ca reacţii adverse de acest medicament afectează sistemul nervos central. Terapia este oprit imediat dacă un pacient prezintă semne a dezvolta schizofrenie. Clomipramine (Anafranil) pot provoca sau paralizie ileus de mare intestin, care pot fi letale. De asemenea, aceasta poate duce la glaucomului, care pot provoca daune ireversibile ochii-cecitate sau dacă nu este tratată în timpul.

Această clasă de medicamente poate cauza reacţiilor alergice în pacientului. Efectele secundare ale Clomipramine (Anafranil) de fotosensibilitate include, pielea de reacţii şi de respiraţie probleme. Acesta poate provoca hepatită, leukopenia hepatice şi cholostatic de daune. Pacienţii pot experienţă pirozis şi greaţă. Ele pot pune brusc pe o mulţime de masă sau care dezvolta bruxism provoacă-le să îşi râşni dinţi în timpul somnului.

Precauţie trebuie să fie menţinute în timp ce prescriu Clomipramine (Anafranil) pentru un pacient suferind de depresia. Acest lucru se datorează faptului că depresia se poate determina o persoana sa tentativă de suicid. Prin urmare, foarte mici doze de Clomipramine (Anafranil) trebuie să fie dat la pacienţii sinucidere sau la cei suferind de depresie severă. Medicii trebuie să fie foarte prudenţi prescris acest medicament în acelaşi timp pentru pacienţii vârstnici. Aceasta se datorează faptului că aceasta poate cauza confuzie sau de majorare, care reprezintă una din reacţiile adverse.

Tricyclics
Greaţă Datorită Anxietate
Anxietate Scala
Cauzele Anxietate
Venlafaxine (Effexor)
Cum să Cure Anxietate
Stresul, anxietatea si depresia Centrul de Resurse
Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Stresul fractură
Anxietate psiholog
Inele Mood