Phenelzine (Nardil)

Phenelzine (Nardil) este un medicament antidepresiv. Acesta este un medicament inhibitor monoamine oxidaza. Este derieved de la hydrazine care seamănă cu substraturi MAO. Phenelzine (Nardil) ridic nivelul de depresie luptă chimicale în creier. Cu toate acestea, acest medicament pot interacţiona cu anumite tipuri de medicamente şi alimente, a provoca reacţii adverse nedorite.

Depresia provoacă sentimente de tristete si worthlessness la pacienţi. Persoanele care suferă de depresie poate, de asemenea, experienţa insomnie o pierderea de interes în activităţile zilnice viaţă, vinovăţiei şi mentale epuizare. Unii pacienţi pot de asemenea deveni sinucigaş. Phenelzine (Nardil) este utilizat pentru a trata aceste simptome ale depresiei. Uneori, poate fi folosită pentru a trata dependenta de cocaină, durerile de cap si atacuri de panică.

Utilizarea de Phenelzine (Nardil) pot duce la numeroase efecte secundare. Acestea includ oboseala, diziness, spasme musculare şi twitching. Pacienţii pot slăbiciune experienţă, tremors si dureri de cap. Utilizarea acestui droguri poate, de asemenea, provoca umflarea din cauza retenţie a fluidelor de către organism. Stomac şi intestinale Tulburări sunt cauzate de Phenelzine (Nardil).

De asemenea, aceasta poate duce la pacientul doarme pentru mult timp perioade sau sa tensiunii arteriale care intră dacă el se ridică rapid de la pat. Medicul trebuie să fie informaţi imediat dacă intensitatea creşte aceste simptome. Medicul poate judecătorul dacă este sau nu este sigură pentru un pacient să continue utilizarea acestui medicament.

Anumite de precauţie trebuie să fie luate de oameni care sunt unergoing Phenelzine (Nardil) de medicaţie. Ele nu trebuie să consume alimente bogate în proteine, care a fost fermentat, murat, afumat sau contaminate cu bacterii. Nivelul de eficacitate a Nardil scade ca urmare a fumat ţigări. Femeile gravide nu trebuie să utilizeze acest medicament. Care o persoană este alergic la Phenelzine antidepresive sau orice alt mod sigur trebuie să îşi informeze medicul şi farmacistul despre alergie. Aportului de acest medicament nu trebuie să fie întrerupt brusc deoarece aceasta poate cauza convulsii, coşmaruri sau agitaţie.

Simptomele de Phenelzine (Nardil) supradozajului includ convulsii, agitaţie şi înapoi arching de cap. O persoană care şi-a luat o supradoză de acest medicament poate maxilarului spasme musculare, dureri de inima sau somnolenţă. Un drog supradozajului poate determina o persoana sa halucina, transpiraţie, devine rigid sau leşin. Medicul trebuie să fie informat imediat în cazul în care un pacient prezintă simptome de supradozaj Nardil.

Severe Anxietate
Atacuri de panică
Copii Anxietate
Benzodiazepine
Anxietate Scala
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Escitalopram (Lexapro)
Citalopram (Celexa)
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Dispoziţie
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)