Semne de Anxietate

Anxietatea este o stare de spirit la care o persoană se simte teamă, griji şi receptiv. Semne de anxietate includ inima palpitations, durere toracică scurtime şi de respiraţie. Anxietatea poate, de asemenea, duce la aches stomac şi greaţă. Persoanele care suferă de obicei, anxietate simţi ca daca unele nenorociri se va desfăşura. Ele pot aştepta la un periculos dureros sau situaţie care pot apărea. Semne de anxietate includ o creştere a pulsului si a tensiunii arteriale.

Anxietate provoacă o creştere a fluxului de sânge către marile grupe de muşchi. Semne de transpiraţie includ anxietate, dârdâială şi palide ale pielii. Anxietate inhibă funcţionare a digestiv si a sistemului imunitar. Aceasta conduce la un sentiment greaţă şi de îngrijorare în stomac. Elevii de ochii devin mai mari din cauza anxietăţii.

Semne de anxietate sunt emotional, precum şi fizice. Emotiv semne de anxietate include un sentiment de panică sau de groază. O persoană care ar dori să fugă sau să evite o situaţie anume datorită anxietate. Un sentiment de frica si de obicei anxiousness însoţeşte emotii ca tristeţea, frica şi anxietatea.

Se crede de asemenea că anxietate are o funcţie de protecţie. Aceasta împiedică o persoană de la care intră situaţii care pot fi nocive lui.

Anxietatea poate fi simţit în momentul în care o persoană prezintă o situaţie ce a determinat-l fizic sau emotional durere înainte. Dacă o persoană experienţe un nivel ridicat de anxietatea pentru un termen lung, el poate fi dezvoltate tulburări de anxietate. Semne de tulburări de anxietate include bufeuri, ameţeli, transpiraţie măcinării şi a dintilor. De asemenea, poate provoca tulburări de somn sau insomnie.

Anxietate pot afecta comportament de o persoană. Oamenii de obicei, să încercaţi, pentru a evita situaţiile care cauza ei să devină neliniştit. Sigmund Freud a identificat pozitive şi negative consolidarea consolidarea anxietate. Negativ implică consolidarea sustragă de la situaţia de temut. Pe de altă parte, dacă un persoană chipurile lui teamă, cunoscut ca acesta este pozitiv armare.

Kava rădăcină este folosită pentru a furniza ajutor temporară de la uşoare forme de anxietate. Cu toate acestea, în cazul în care acest rădăcină este consumată pentru o lungă perioadă de ora aceasta poate determina reacţii adverse nedorite.

Se ocupă cu Anxietate
High Anxietate
Dependenţă de substanţe
Anxietate îngrijirile paliative în
Existenţiale Anxietate
Valium
Tulburări Anxietate
Anxietate Informaţii
Benzodiazepine
Cum este diagnosticată Anxietate
Anxietate psiholog