Simptomele Anxietate

Anxietate adesea însoţeşte cognitive cu, somatice, emotionale, de comportament şi de componente. De multe ori simptomele însoţeşte anxietate cu diferite tipuri de senzaţii fizice Acestea includ greaţă, palpitations inimii, scurtime de respiraţie, dureri în piept, abdomen aches, sau dureri de cap. De fapt toate acestea sunt adesea considerate ca fiind de bază, simptomele de anxietate. Există diferite tipuri de toate aceste anxietate şi tipurile lor iniţială au asemenea simptome. Unele dintre obişnuite tipuri de anxietate includ existenţiale anxietate, de testare anxietate şi Stranger anxietate.

Anxietate dezvoltă niciodată cu o singură sau eveniment situaţii. Chiar şi atunci sunt multe care cred că psychoanalysts anxietate de simptome variază de la uşoară la severă inclusiv unul sau tuturor. De asemenea, poate fi neregulate şi, câteodată, să periodice regulate. Diferite cazuri şi situaţiile de anxietate implică diferite simptome.

Multe simptome sunt acolo care rămân asociate cu anxietate include aceste tulburări de anxietate, atacuri de anxietate, atacuri de panică, tulburări de stres, somn neregulat, şi depresie. Simptomele pot varia, deoarece fiecare persoană are unic chimic aduce, în consecinţă, simptomele lor şi de multe ori intensitate diferă de la o persoană care să persoană.

Unele dintre simptomele comune anxietate adesea depistate în mai multe persoane includ:

Albire, it a face faţă în căutarea palid, cu pierdere de culoare, în faţă sau piele. Îmbujorat flushed feţei, flushed pielii îmbujorare, cu faţa în roşu sau piele. Adesea organismul temperatura devine neregulat, creşterea sau descreşterea. Unii oameni de asemenea sens o ardere Sensation a lungul corpului. Simptomele ca sufocare, oboseală cronică, stângăcie, senzaţie lălâu, dezorientare, ameţeli, ameţit, şoc electric sentiment sunt alte simptome.

Unele persoane se plâng de asemenea, cu simptome ca sentiment exces de energie, care intră cu senzatii. Sentimentul ca obtinerea slăbit sau treci este, de asemenea, observat de către unii. Unii oameni se simt rece sau refrigeraţi cu gripă ca simptome, în general indispoziţie. Alte comună simptomele de anxietate include hiperactivitate, excesul de energie, nervos de energie, creşterea sau scăderea sex, muşchi twitching, greaţă, greaţă vărsături, gât, spate, dureri de umăr, etanşeitatea / rigiditate, amorţeală, Omis bate inima, disfuncţie sexuală, sexuale, apatie .

În alte cazuri anxietate de pacienţi arată iniţial de achiziţie simptome startled, transpir, transpiraţie necontrolabil exagerat, cald vraji, slabă picioare, braţe, sau musculare, greutate, creşterea în greutate, tremur sau agitare, urgenţă pentru a urina, urinare frecventă, rapid nevoia de a urina şi multe alte simptome.

Unii pacienţi chiar ajunge temerile faţă de dezvoltarea de anxietate. Teama Simptomele includ:

Frica de a pierde controlul
Frica de moarte
Frica de a fi în public
Teama de a lesina
Temerea de iminentă doom
Teama pe care le pierd minţile
Teama de greşeli de luare a
Temeri ale merge nebunie, de moarte iminentă de osândă, de normal lucruri neobişnuite sentimente şi emoţii, neobişnuit gânduri sau sentimente înspăimântător
Temerile despre iraţional lucruri, obiecte, situaţii, sau situaţiile

Bromazepam-orală Tablet
Cum de a reduce Anxietate
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Imipramine (Tofranil)
Stresul şi Anxietate
Naturali de cura pentru Anxietate
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Depăşirea Anxietate
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Terapia cognitiv-Behavioral
Se ocupă cu Anxietate